Şalaru, gata să pună portretul lui Dodon în biroul său: Dacă devine o personalitate marcantă a culturii române şi va şti câteva poezii din Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Apărării, Anatol Şalaru, vine cu o nouă replică la adresa noului preşedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon. După ce Şalaru a semnat marţi, 22 noiembrie, o dispoziţie prin care a interzis portretele oficialilor moldoveni în unităţile militare din ţară, după care fostul socialist l-a anunţat pe ministru că nu va mai sta mult în funcţie, Şalaru afirmă că este gata să pună în biroul său portretul lui Dodon.

„Chiar cu mâna mea o să-l pun, cu condiţia ca el să devină o personalitate marcantă a culturii române. Dacă se apucă de citit literatura românească, istorie, dacă dă examenul la limba română, dacă o să ştie câteva poezii din Eminescu, s-ar putea să-i pun portretul la mine în birou”, a declarat Şalaru pentru ProTV Chişinău.

Ministrul Apărării a comentat şi afirmaţiile lui Dodon precum că locul lui Şalaru este la puşcărie, pentru ilegalităţile care le-a comis.

„El vrea să fie un mic Stalin din Moldova şi să bage oamenii la puşcărie, când vrea el şi cum vrea”, a încheiat ministrul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite