În Republica Moldova a apărut un „partid al oamenilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Godea
Mihai Godea

Partidul Acţiunea Democratică (PAD) şi-a desfăşurat duminică, 6 noiembrie, Congresul naţional de constituire al formaţiunii.

„Partidul Acţiunea Democratică se constituie ca un partid de orientare liberală, reformator, european şi proactiv, urmărind aducerea la guvernare a unei clase politice oneste, eficiente, tolerante deschise către dialog şi care să asigure reformarea reală a societăţii", se menţionează în comunicatul de presă al noii formaţiuni politice.

Preşedinte al PAD a fost ales ex-liberal-democratul, Mihai Godea. „Va trebui să muncim zi şi noapte, va trebui să demonstrăm tuturor că Republica Moldova are democraţie, are raţiune, vede lumina din capătul tunelului şi această lumină o vom aduce noi", a menţionat Mihai Godea, la Congresul de constituire a PAD.
De asemenea, Mihai Godea a spus că partidul va deveni "un partid al oamenilor". „Împreună încercăm să transmitem un mesaj puternic, că Republica Moldova nu poate fi controlată sau vândută și acest lucru poate fi realizat de membrii PAD", a menţionat liderul PAD.
Noua formaţiune se autodefineşte ca un partid de orientare liberală, ce urmăreşte aducerea la guvernare a unei clase politice oneste, eficiente, deschise către dialog. Tot astăzi, vicepreședinți ai formațiunii au devenit Corneliu Gurin, Viorel Chivriga și Natalia Ciobanu.

Mihai Godea este deputat neafiliat în Parlamentul Republicii Moldova. El a părăsit Partidul Liberal Democrat la 3 mai 2011, lansându-se ca independent în cursa pentru Primăria Chişinău. La 21 iulie, Mihai Godea a anunţat despre lansarea Partidului Acţiunea Democratică.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite