Un deputat comunist din comisia de anchetă deţine acţiuni la Banca de Economii

Un deputat comunist din comisia de anchetă deţine acţiuni la Banca de Economii

Deputatul PCRM Veaceslav Bondari deţine 110 acţiuni la Banca de Economii, potrivit declaraţiei de venit la momentul alegerii sale în Parlamentul Republicii Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Deputaţii din fracţiunea liberal-democrată au sugerat ieri că ar deţine informaţii despre faptul că membri ai comisiei parlamentare de anchetă a situaţiei create la Banca de Economii (BEM), ar deţine acţiuni la această instituţie financiară şi la alte bănci.

"Este important ca membrii comisiei să spună dacă au acţiuni la Banca de Economii şi în alte bănci. Dacă există acest conflict de interese, să-şi suspende activitatea în cadrul comisiei”, a anunţat deputatul PLDM, George Mocanu, care este şi membru al comisiei.

Una din persoanele vizate este deputatul comunist Veaceslav Bondari, membru al acestei comisii şi care a declarat anterior că deţine 110 acţiuni la Banca de Economii. În acelaşi timp există suspiciuni că şi alţi legiuitori ar fi acţionari la bănci, prin intermediul unor firme sau interpuşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările