Un bărbat din Chişinău, răpit şi bătut de către doi indivizi în pădurea de la Ciocana pentru o pretinsă datorie

Un bărbat din Chişinău, răpit şi bătut de către doi indivizi în pădurea de la Ciocana pentru o pretinsă datorie

Doi tineri originari din Soroca şi Glodeni, cu vârstele de 23 de ani şi, respectiv, 24 de ani, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către poliţişti, după ce pe data de 19 aprilie ar fi răpit şi şantajat un bărbat de 31 ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu.

Oamenii legii au stabilit că victima se întorcea de la serviciu, pe strada Calea Moşilor, când a fost stopată de doi indivizi. Aceştia l-au urcat pe bărbat cu forţa într-un automobil şi l-au dus în pădurea din sectorul Ciocana, unde i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, apoi l-au ameninţat cu o armă de model necunoscut, suspecţii solicitând banii pretinşi pentru o datorie.

Conform legislaţiei în vigoare, persoanele culpabile de „Răpirea unei persoane” şi „Şantaj” riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 de ani. Indivizii sunt plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: