Procuratura: Imaginile video de la sediul PDM vor fi investigate în cadrul unui proces penal

Procuratura: Imaginile video de la sediul PDM vor fi investigate în cadrul unui proces penal

Procuratura Generală a anunţat miercuri, 27 mai, că în baza denunţurilor depuse de către liderul PPDA, Andrei Năstase, şi deputatul PPDA Iurie Reniţă, procurorii au iniţiat un proces penal în cadrul căruia vor fi investigate înregistrările video în care preşedintele Igor Dodon ar fi primit de la fostul lider PDM Vlad Plahotniuc o pungă, în care se presupune că ar fi fost bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesul penal a fost iniţiat în baza art.274 Cod de procedură penală, procurorii urmând să efectueze o serie de investigaţii pentru a se decide dacă există în acţiunile protagoniştilor acestui video o bănuială rezonabilă cu privire la elementele constitutive ale vreunei in

Amintim că deputatul Iurie Reniţă a prezentat luni, 18 mai, noi imagini video de la una din întrevederile secrete dintre Igor Dodon şi Vlad Plahotniuc, din iunie 2019. În imagini se vede cum Igor Dodon primeşte o sacoşă de la Vlad Plahotniuc.  

Igor Dodon susţine că noile imagini video sunt trucate. „Nu cunosc ce era in acel pachet, totul a fost doar o sceneta făcută pentru înregistrare. Sesizez chiar eu public Procuratura Generală sa facă toate verificările şi sunt sigur ca vor descoperi falsul şi manipularea care stau in spate, aşa cum au descoperit şi la precedentele imagini”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: