Primele câştigătoare ale concursului „Mireasa Anului 2013“! (P)

Primele câştigătoare ale concursului „Mireasa Anului 2013“! (P)

Mireasa Anului 2013

Luna aceasta primele câştigătoare ale concursului „Mireasa Anului 2013“ au avut parte de primele schimbări. Din domnişoare simple, protagonistele au fost transformate în nişte mirese cochete şi deosebite. Iar spre final fiecare s-a simţit o adevărată mireasă.

 

Următoarea protagonistă poţi fi chiar tu. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în perioada 1-15 a fiecărei luni pe pagina noastră de concurs şi să convingi câţi mai mulţi oameni că anume tu eşti “Mireasa Anului 2013”!

Tatiana Pârvu, a ales să îmbrace rochia marca „Slanovskiy“ din colecţia „Revolutionary Vision“, de la salonul Apriori. Prin această rochie designerii au ales să scoată în evidenţă bustul miresei, care era completat de un decolteu în formă de inimă. Acesta îmbină foarte bine stricteţea cu rafinamentul şi delicateţea cu încrederea.

Şi cum o mireasă nu este perfectă dacă nu are şi un machiaj sau o coafură ca atare, 2 stlişti foarte buni au lucrat pentru ca protagonista noastră să arate extraordinar.

Corina Oglindă, cea de-a doua protagonistă a îmbrăcat două rochii, pentru a demonstra viitoarelor mirese că pot fi nu doar clasice, dar şi nonconformiste. Rochia “Hanni”, din colecţia “Oksana Mukha”, anul 2012, este în stil de prinţesă,  din tul transparent cu buline. Iar cureaua din satin evidenţiază perfect talia.

Cea de-a doua rochie “Lina”, din colecţia “Oksana Mukha”, din anul 2012, este puţin mai neobişnuită, fiind o rochie până la genunchi. Ea evidenţiază perfect caracterul mireselor cochete, fiind uşoară şi fină.

Vezi galeria foto

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările