Decolteul se mută la bărbaţi. Femeile preferă fustele scurte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanicul Simon Cowell se numără printre vedetele care-şi etalează des pieptul FOTO Reuters
Britanicul Simon Cowell se numără printre vedetele care-şi etalează des pieptul FOTO Reuters

Bluzele cu decolteu nu mai sunt la modă printre femei, dar au devenit foarte populare în rândul reprezentanţilor sexului masculin, potrivit unui sondaj realizat de un magazin vestimentar.

Trei sferturi dintre bărbaţi îşi descheie trei nasturi la cămaşă atunci când ies în oraş cu prietenii, relevă un sondaj de opinie realizat de reprezentanţii magazinului Debenhams si citat de cotidianul britanic Daily Mail. 41% din ei sunt chiar mai curajoşi de atât: îşi descheie patru nasturi la cămaşă, potrivit aceluiaşi sondaj.

În schimb, în rândul femeilor, decolteul este tot mai puţin popular. 64% din cele care au participat la sondajul de opinie au declarat că poartă bluzele încheiate până la gât atunci când ies în oraş. De altfel, preferinţele vestimentare ale femeilor se văd în vânzările magazinului care a realizat sondajul: anul acesta, a existat o creştere cu 33% a vânzărilor la bluzele încheiate până la gât, comparativ cu 2011. Printre vedetele care au renunţat la decolteu se numără Kristen Stewart, Victoria Beckham şi Pippa Middleton.

Acelaşi sondaj mai arată că trei sferturi din femeile intervievate preferă să-şi etaleze picioarele, purtând fuste scurte. Acestea sunt mult mai sexy decât decolteul, în opinia lor. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite