Tânărul de 21 de ani suspectat de omorul unei femei din Soroca, reţinut de poliţişti

Tânărul de 21 de ani suspectat de omorul unei femei din Soroca, reţinut de poliţişti

FOTO simbol

Poliţiştii l-au reţinut luni, 13 mai, pe tânărul de 21 de  ani, originar din Mălcăuţi, raionul Soroca, suspectat de omorul unei femei de 77 de ani, din aceeaşi localitate. În cadrul investigaţiilor operative, poliţiştii au stabilit că tânărul se adăpostise într-o casă părăsită, în apropiere de victimă, iar în noaptea de 8 spre 9 mai, a pătruns în casa bătrânei, prin forţarea geamului, după care i-a legat mâinele, cerându-i bani.

La un moment dat, femeia a reuşit să iasă afară să ceară ajutor, dar suspectul a ajuns-o şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, după care a plecat într-o direcţie necunoscută. În urma leziunilor primite, femeia a decedat.

În urma măsurilor speciale de investigaţii, poliţiştii au identificat un suspect, care a fost dat în căutare.

Astfel, datorită şi implicării active a cetăţenilor, la 13 mai suspectul a fost reţinut. În casa în care se adăpostea, poliţistii au depistat mănuşi, funie etc., bunuri ce ar demonstra implicarea acestuia la săvârşirea infracţiunii.    

La moment, suspectul este retinut pentru 72 de ore. Ulterior, procurorii urmează să înainteze demers privind arestarea acestuia.

Acesta risca de la 15 pâna la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viaţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: