VIDEO Nicu Ţărnă şi Cristina Cojocaru s-au căsătorit. Şi-au luat de nănaşi pe soţii Palihovici

VIDEO Nicu Ţărnă şi Cristina Cojocaru s-au căsătorit. Şi-au luat de nănaşi pe soţii Palihovici

Nicu şi Cristina se ştiu mai bine de un an FOTO: captură video perfecte.md

Ieri, 20 iulie, a avut loc cununia religioasă şi civilă a celor doi. Nunta o vor juca săptămâna viitoare, transmite perfecte.md.

La cununia religioasă, care a avut loc la biserica Sfânta Teodora de la Sihla, tinerii au fost însoţiţi de cei mai apropiaţi membri ai familiei. Cristina a ales o rochie simplă, fluidă, în timp ce Nicu a optat pentru o cămaşă clasică şi o eşarfă, notează perfecte.md. După ceremonia religioasă, tinerii însurăţei au mers la oficiul stării civile.

Nicu a cunoscut-o pe Cristina acum mai bine de un an şi a cerut-o în căsătorie după un spectacol susţinut la Ginta Latină.

Vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici şi soţul său, au devenit naşi de cununie ai mirilor şi au recunoscut pentru ProTV că îl cunosc pe artist de mai bine de 12 ani.

“Este un om extraordinar şi ne place ce face ca artist. Considerăm că sunt o familie foarte frumoasă şi de aceea am decis să le fim naşi de cununie”, a declarat Liliana Palihovici. Nănaşii le-au urat dragoste şi casă de piatră.

“Mă bucur din suflet că Nicu, burlac o lungă perioadă de timp, şi-a găsit aleasa inimii. Sper să fie pentru toată viaţa, pentru că el iubeşte doar odată”, a spus mama lui Nicu, Zinaida Ţărnă.
 

Sursa video: Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările