INCASO încurajează politicile de non-discriminare (P)

INCASO încurajează politicile de non-discriminare (P)

INCASO a semnat angajamentul privind asigurarea egalităţii de şanse în relaţiile de muncă

Compania INCASO, lider pe piaţa de colectare a datoriilor din Moldova, alături reprezentanţii ai peste 50 de companii private din Moldova a participat, luni, 14 aprilie, la Chişinău, la primul For al Angajatorilor pentru Non-discriminare.

Evenimentul organizat la iniţiativa companiilor Gas Natural Fenosa şi Moldcell S.A. are susţinerea Fundaţiei Soros-Moldova, Fundaţiei Est-Europene, Asociaţiei Businessului European, Centrului Parteneriat pentru Egalitate, a Guvernului Suediei, cât şi a mai multor organizaţii non guvernamentale din domeniu şi are ca scop sensibilizarea companiilor din mediul privat din Moldova referitor la beneficiile şi importanţa implementării politicilor active de asigurare a egalităţii şi non discriminării.

Prin această participare, INCASO a reconfirmat politicile sale de non-discriminare, politici promovate şi susţinute şi la nivelul Grupului Julianus Inkasso, semnând angajamentul public privind nediscriminarea şi asigurarea egalităţii de şanse în relaţiile de muncă.

Alături de companii, la eveniment a mai participat  viceministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Ruxanda Glavan, ambasadoarea Suediei în Moldova Ingrid Tersman, şeful Departamentului politic şi econimic al Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, Wicher Slagter, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniul drepturilor omului din Moldova şi de peste hotare.

La încheierea Forului, cele peste 50 de companii reprezentate au semnat, în premieră absolută pentru Republica Moldova, un angajament public privind nediscriminarea şi asigurarea egalităţii de şanse în relaţiile de muncă.

INCASO salută iniţiativa partenerilor săi Moldcell şi Gas Natural Fenosa şi încurajează toţi angajatorii să respecte politicile de non-discriminare.

INCASO, companie lider pe piaţa de colectare a datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante în categoria mass market şi are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi al agenţilor economici.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenţi în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ş.a.
Adresa: mun. Chişinău, str. Hânceşti 138/1, MD 2070
www.incaso.md  www.julianus.ee 
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: