Guvernul iniţiază negocieri cu o bancă din China pentru modernizarea centurii Chişinăului

Guvernul iniţiază negocieri cu o bancă din China pentru modernizarea centurii Chişinăului

Guvernul a aprobat iniţierea negocierilor cu Bank of Communication Corporation Limited din China asupra Acordului de finanţare privind modernizarea centurii capitalei şi a drumului naţional M2, transmite IPN.

Ministerul Economiei şi Infrastructurii a semnat, mai devreme, un memorandum de înţelegere cu China Railway 14 Bureau Group Co. LTD, prin care aceasta s-a angajat să ofere asistenţă Moldovei în obţinerea finanţării, pe o durată de minimum 15 ani, la condiţii avantajoase, ca urmare a semnării unui contract de antrepriză internaţional pentru executarea lucrărilor de modernizare.

La finele lunii trecute, Guvernul a aprobat o decizie privind iniţierea negocierilor asupra Acordurilor de finanţare dintre Guvernul Republicii Moldova şi Banca chineză China Citic Bank Corporation Limited  pentru reabilitarea  sectorul de drum Criva –  Bălţi şi a drumului Bălţi – Floreşti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: