Destinaţiile turistice din Chişinău vor putea fi vizitate cu troleibuzul

Destinaţiile turistice din Chişinău vor putea fi vizitate cu troleibuzul

FOTO IPN

Destinaţiile turistice din Chişinău vor putea fi vizitate cu troleibuzul. Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova, în parteneriat cu Regia Transport Electric, discută ideea unui parteneriat pentru lansarea a două itinerare care să conecteze mai multe atracţii turistice din oraş.

Solicitată de IPN, Natalia Ţurcanu, directorul executiv al ANTRIM, a spus că tururile turistice cu troleibuzul vor fi organizate în zilele de odihnă. Troleibuzele vor porni de la vinăria ATU, din preajma Aeroportului Internaţional Chişinău, şi vor ajunge până la vinăria Cricova.

În fiecare unitate de transport va fi un ghid care le va vorbi turiştilor despre monumentele arhitecturale şi alte destinaţii turistice. În maximum trei săptămâni, va fi anunţată o perioadă de testare, timp în care călătoria va fi gratuită. Dacă testarea va merge bine, la începutul lunii iulie tururile vor fi lansate oficial şi va fi stabilit şi un cost pentru bilete.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: