390 de militari din Republica Moldova au donat sânge pentru suferinzii din Bucureşti

390 de militari din Republica Moldova au donat sânge pentru suferinzii din Bucureşti

Mâine, 4 noiembrie, continuă campania e donare a sângelui, FOTO: facebook.com/MDArmy

Militarii din Republica Moldova s-au alăturat moldovenilor care au venit în ajutorul suferinzilor de pe urma tragicului eveniment din clubul „Colectiv” din Bucureşti. 390 de militari din toată ţara au donat astăzi sânge pentru victimele incendiului devastator de vineri seara aflate în spitalele din capitala României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, 40 de militari prin contract şi 150 de studenţi de la Academia Militară a Forţelor Armate au donat sânge în mod voluntar în speranţa de a fi de folos bolnavilor din Bucureşti. Gestul lor a fost urmat de alţi 200 de militari din cadrul Brigăzii de Infanterie Motorizată din Chişinău. Anunţul a fost făcut de către ministerul Apărării al Republicii Moldova pe pagina oficială de Facebook, care face referire la rectorul Academiei Militare a Forţelor Armate, colonelul Iurie Brumă şi comandantul Brigăzii de Infanterie Motorizată din Chişinău, Mihail Olaru.

Potrivit ministerul Apărării, mâine, 4 noiembrie, în incinta Centrului Consultativ-Diagnostic din Chişinău, sunt aşteptate şi alte persoane care vor dori să doneze sânge.

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, în incinta Clubului Colectiv din capitala României în timpul unui concert susţinut de trupa de rock Goodbay to Gravity. Numărul persoanelor care au murit a ajuns, marţi, la 32. În prezent în spitalele din Bucureşti mai sunt internaţi 135 de răniţi, dintre care 90 se află în stare gravă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările