FOTO Imagini spectaculoase de la ultimul concert Smokie în România. Artiştii britanici au rămas impresionaţi

FOTO Imagini spectaculoase de la ultimul concert Smokie în România. Artiştii britanici au rămas impresionaţi

Imagini surprinse de organizatori în timpul concertului Smokie de la Zalău FOTO Spice Events

Deşi sunt obişnuiţi să cânte în faţa unui public mult mai numeros, membrii trupei britanice Smokie s-au declarat impresionaţi de atmosfera din timpul concertului de la Zalău, un oraş care abia numără 50.000 de locuitori. Unul dintre artişti a postat poze din timpul concertului pe contul său de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au cântat la Kiev în faţa a 250.000 de spectatori şi au evoluat, de-a lungul celor 40 de ani de carieră, pe mai toate marile scene ale lumii, dar au fost impresionaţi de ceea ce au găsit într-un oraş relativ mic din România: Zalău. Este vorba despre membrii trupei britanice Smokie, care au concertat duminică, 2 august, în municipiul reşedinţă a judeţului Sălaj, în cadrul Zilelor Oraşului, organizate de Primăria Zalău şi Spice Events.


Imediat după concert,  Terry Uttley, chitarist şi vocalist în trupă, a postat pe contul său de Facebook imagini surprinse de el cu un aparat foto în timpul concertului, însoţite de câteva propoziţii sugestive: ”Ce noapte! Au fost cam 40.000 – 50.000 de oameni în seara aceasta. Uimitor de la început până la sfârşit!!! Mulţumim, România!!!”.


Dincolo de numărul mare de spectatori prezenţi la eveniment - cel mai mare, probabil, de când se organizează Zilele Zalăului - artiştii britanici au fost impresionaţi de felul în care a reacţionat publicul la piesele lor, multe scrise pe vremea când mare parte dintre spectatori nici nu se născuse. Spectatorii au cântat, de la un capăt la altul, alături de artişti,  apogeul fiind atins după ce trupa a fost rechemată pe scenă, când a interpretat două dintre cele mai cunoscute piese ale lor: ”Have You Ever Seen the Rain” şi ”Living Next Door to Alice”.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Smokie în concert la Zalău. Cei 40 de ani de activitate a trupei şi-au spus cuvântul!

Trupa Smokie concertează duminică la Zalău. Videoclipul care i-a făcut pe britanici să iubească România (VIDEO)

 


 

citeste totul despre: