Miracolul de care a avut parte tânăra care s-a aruncat de la etajul IV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra s-a aruncat de la etajul IV
Tânăra s-a aruncat de la etajul IV

Tânăra de 22 de ani care s-a aruncat vineri, 31 iulie, de la etajul IV al blocului în care locuia a scăpat fără nici o fractură şi fără alte leziuni care să-i pună viaţa în pericol.

Tânăra din Zalău care, cel mai probabil pe fondul unor probleme amoroase, s-a aruncat vineri, 31 iulie, de la geamul unui uscător situat la etajul IV al unui bloc de locuinţe de pe strada Dumbrava, a scăpat aproape nevătămată din cumplitul incident. Neavând nici o fractură, ci doar o leziune minoră la unul dintre picioare, tânăra a şi fost transferată la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean, unde medicii vor încercerca să-i rezolve problemele... sufleteşti care au determinat-o să încerce să-şi ia viaţa.


Reamintim că, potrivit informaţiilor primite vineri de la poliţişti, fata s-ar fi aruncat de la geamul uscătorului blocului D20, situat la etajul IV. Norocul a făcut ca ea să cadă mai întâi pe o copertină, fapt ce a atenuat din şocul impactului cu solul. La faţa locului a fost chemat un echipaj de ambulanţă, care a preluat-o pe tânără şi a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean.

Vă mai recomandăm:

O tânără de 22 de ani s-a aruncat de la etajul IV. O copertină i-a stricat planurile

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite