Şcoală gimnazială decorată de preşedintele Iohannis, la 150 de ani de atestare documentară

Şcoală gimnazială decorată de preşedintele Iohannis, la 150 de ani de atestare documentară

Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni FOTO www.presidency.ro

Denumirile mai multor unităţi de învăţământ din România apar pe decretele de decorare semnate, miercuri, de către şeful statului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 10 ianuarie, decretele de decorare a unor instituţii de învăţământ ajunse la ceas aniversar. În cadrul ceremoniei ce a avut loc la Palatul Cotroceni şi la care a participat şi ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a fost acordat ordinul "Meritul pentru Învăţământ" Şcolii Gimnaziale "Horea" din Cizer, judeţul Sălaj, cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere  pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc.

În acelaşi cadrul, şeful statului a oferit distincţii unor şcoli gimnaziale, licee şi colegii din Bucureşti, Caracal, Cîmpulung, Bacău, Buzău, Moineşti, Brăila, Glodeanu Siliştea, Alexandria, Calafat, Isvoarele şi Iaşi.

Înfiinţată în 1867, Şcoala "Horea" şcolarizează peste 200 de elevi din cele trei sate ale comunei: Cizer, Pria şi Plesca.

Vă mai recomandăm:

O profesoară de la cel mai prestigios liceu din Sălaj a fost decorată de preşedintele Iohannis

Comuna fără primar şi fără alegeri. Fostul edil a constestat în instanţă ordinul prin care şi-a pierdut mandatul

 
 
citeste totul despre: