Poliţist târât 50 de metri pe şosea de un şofer care a refuzat legitimarea

Poliţist târât 50
de metri pe şosea de un şofer care a refuzat legitimarea

Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Muntenii de Sus, judeţul Vaslui, a fost transportat la spital, marţi, 22 mai, după ce afost accidentatîn mod intenţionat de un şofer pe care îl oprise în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, poliţistul a oprit un conducător auto pe DN24, dar acesta refuzat legitimarea şi l-a acroşat pe poliţist, târându-l aproximativ 50 de metri.

”Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat colegi care vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul. Colegul nostru a fost târât aproximativ 50 de metri, este conştient, acuză dureri la membrele inferioare şi urmează să fie supus unor investigaţii medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, care l-a transportat pe poliţistul rănit la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: