Descoperire şocantă în Sâmbăta Mare. Un bărbat de 69 de ani, dispărut în martie, a fost găsit înecat în râul Bârlad

Descoperire şocantă în Sâmbăta Mare. Un bărbat de 69 de ani, dispărut în martie, a fost găsit înecat în râul Bârlad

FOTO Arhivă

Trupul unui bărbat în vârstă de 69 de ani a fost descoperit sâmbătă, 27 aprilie, plutind pe apele râului Bârlad. Acesta a fost dat dispărut de familie în urmă cu aproape două luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul a fost zărit de un trecător, care a sunat imediat la 112. Mai mulţi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost trimişi la faţa locului, iar în dreptul Cantonului Silvic Brodoc au găsit trupul aflat în descompunere al unui bărbat. 

Aceştia au constatat că este vorba de Ioan Rusu, o persoană dată dispărută din luna martie, când fi părăsit stâna la care se afla şi nu a mai fost văzut ulterior.

„Un bărbat de 69 de ani, dispărut de aproape două luni de acasă, a fost găsit în râul Bârlad, în dreptul Cantonului Silvic, în stare avansată de descompunere. Trupul acestuia a fost degajat de pompieri”, a precizat Petru Iftene, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Trupului bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Vaslui pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza morţii.

Citiţi şi:

Adolescenta de 15 ani, din Vaslui, suspectă de meningită a murit fulgerător

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: