Un cal a fost spulberat pe centura ocolitoare a Severinului

Un cal a fost spulberat pe centura ocolitoare a Severinului

Accidentul s-a petrecut pe centura ocolitoare a Severinului

Un bărbat a ajuns duminică seară la spital, după ce a lovit un cal care i-a sărit în faţă pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. În urma impactului maşina a fost avariată serios, iar animalul a murit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a petrecut duminică, 5 noiembrie, în jurul orei 18,00, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, în zona staţiei Rompetrol.

Un autoturism a lovit un cal care se afla pe carosabil şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare pentru a scoate din autoturism şoferul prins între fiare. Victima are 56 de ani, este din Drobeta Turnu Severin şi se deplasa la volanul unui autoturism Peugeot 206.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, unde a primit îngrijiri medicale, dar este în afara oricărui pericol.

Calul care a sărit în faţa autoturismului a murit pe loc şi va fi ridicat de angajaţii de la Drumuri de pe carosabil. Deocamdată nu a fost identificat proprietarul acestuia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: