Mehedinţiul, în topul sustragerilor de energie electrică

Mehedinţiul, în topul sustragerilor de energie electrică

În Mehedinţi s-au înregistrat 87 de astfel de cazuri

Sustragerea energiei electrice pentru a reduce costurile vine la pachet cu expunerea la pericole grave cum ar fi incendii şi pierderi de vieţi omeneşti, atrag atenţia reprezentanţii firmei de distribuţie a energiei electrice în Mehedinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada ianuarie - martie 2016, în cele 7 judeţe în care operează CEZ Distribuţie au fost verificate 3 806 locuri de consum şi au fost identificate 808 cazuri în care au existat suspiciuni de consum ilicit de energie electricăa. Primele 3 locuri la numărul de cazuri verificate au fost ocupate de judeţele Dolj, Argeş şi Mehedinţi:

Dolj - 363 cazuri; Argeş - 157 cazuri; Mehedinţi - 87 cazuri: Olt - 66 cazuri; Teleorman - 64 cazuri; Vâlcea - 51 cazuri; Gorj - 20 cazuri;.

Reprezentanţii CEZ atrag atenţia că sustragerea de energie electrică constituie infracţiune de furt şi se pedepseşte conform legilor în vigoare, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările