Elevi ai şcolilor de agenţi de poliţie, în stagiu de pregătire la IPJ Mehedinţi

Elevi ai şcolilor de agenţi de poliţie, în stagiu de pregătire la IPJ Mehedinţi

FOTO IPJ Mehedinţi

Elevi de la instituţiile de învăţământ ai Ministerului Afacerilor Interne vor efectua stagiul de pregatire la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Viitori agenţi de poliţie vor beneficia de experienţa şi sprijinul colegilor pentru aprofundarea cunoştinţelor de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Opt fete şi şaisprezece băieţi, elevi ai instituţiilor de profil, vor efectua stagiul de pregătire în perioada 18 mai -05 august a.c., la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Ei au fost repartizaţi la structurile de specialitate din cadrul inspectoratului, iar sub supravegherea atentă a ofiţerilor de poliţie vor dobândi cunoştiinţe teoretice şi practice necesare apărării, respectării şi promovării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a proprietăţii publice şi private respectiv asigurarea şi menţinerea siguranţei publice.

Elevii vor beneficia de sprijinul tutorilor profesionali până la terminarea stagiului şi vor fi implicaţi în rezolvarea problemelor comunităţii sub îndrumarea acestora.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi le-a dorit succes şi putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: