Deficienţele în alimentarea cu energie electrică pot fi sesizate mai uşor

Deficienţele în alimentarea cu energie electrică pot fi sesizate mai uşor

CEZ a deschis un serviciu de derajamente

Furnizorul de energie electrică din Oltenia anunţă că a pus la dispoziţie non stop un serviciu de derajamente pentru anunţarea simplă şi rapidă a deficienţelor în alimentarea cu energie electrică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doar cu codul locului de consum şi un număr de telefon valid, după aproximativ 20 de secunde de la iniţierea apelului se poate transmite sesizarea la numărul de telefon 0251929, fără a mai intra în contact cu un operator uman.

Dupa 20 de secunde de aşteptare, în cazul în care toţi operatorii sunt angajaţi în alte convorbiri telefonice, după mesajul specific, se selectează 1 pentru lipsa tensiune la locul de consum sau 2 pentru lipsa de tensiune în toată zona.

Codul locului de consum începe cu cifrele „005” şi este format din 10 cifre. Acesta poate fi regăsit pe factura de energie electrică pe prima pagina a facturii, în partea dreaptă, alături de datele de identificare (nume, adresa, date bancare) sau în prima frază de pe a doua pagină a facturii de energie electrică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: