Tulcea: A fost arestat criminalul de la Carcaliu

Tulcea: A fost arestat criminalul de la Carcaliu

Băiatul riscă ani grei de închisoare

Ştefan Grigore (19 ani) din Carcaliu, cunoscut localnicilor ca un băiat mai retras, a fost arestat pentru crima teribilă petrecută în noaptea de Crăciun. Acesta încerca să fugă din ţară

Ştiri pe aceeaşi temă

Puştiul a fost prins la două zile după comiterea faptei, în timp ce împreună cu fratele său încerca să fugă din ţară la o rudă aflată în străinătate. Acesta a fost arestat preventiv şi urmează ca toate cercetările să fie efectuate cu inculpatul după gratii.
În noaptea de 24 spre 25 decembrie 2010, în jurul orei 4,00, pe o  stradă din localitatea Carcaliu din Tulcea, Ştefan Grigore, în urma unei bănuieli că o anumită persoană i-ar fi sustras bunuri, s-a întâlnit cu Iulian Casian (19 ani), împrejurare în care i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit, după care, împreună cu fratele său, care în tot acest timp asista, a părăsit locul faptei, lăsând victima la sol, care a fost găsită abia în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2010, decedată.
După efectuarea actelor premergătoare, cu sprijinul echipajului operativ din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - I.P.J. Tulcea şi a organelor de poliţie de frontieră, inculpatul a fost identificat la data de 27 decembrie 2010 la graniţa de vest a ţării, pe unde a trecut fraudulos frontiera cu fratele său, intenţionând să ajungă în străinătate la o rudă.
Ştefan Grigore a terminat opt clase şi acum lucra pe la diferite gospodării din sat. Localnicii îl ştiu ca pe un băiat retras şi nu îşi pot da seama cum a ajuns să comită o crimă.  Părinţii lui sunt despărţiţi de ani de zile, iar el locuia la mama sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările