Şeful Poliţiei Tulcea şi ucigaşul DJ-ului tulcean Vlad Radu- cumetrie în familie GALERIE FOTO

Şeful Poliţiei Tulcea şi ucigaşul DJ-ului tulcean Vlad Radu- cumetrie în familie GALERIE FOTO

inspectorul şef Vasile Şofan, comandantul Poliţiei Tulcea

Vasile Şofan, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Tulcea recunoşte că îl cunoaşte de mult timp pe luptătorul Marian Păruş, agresorul DJ-ului Vlad Radu, care a decedat ieri dimineaţă. Martorii şi prietenii victimei spun că se tem de presiunile poliţiştilor şi de faptul că agresorul va scăpa nevătămat, deoarece şeful Poliţiei ar fi rudă cu agresorul Păruş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tulceanul Vlad Radu, cunoscut ca DJ Fofo, a decedat ieri dimineaţă, în jurul orei 9, la spitalul Floreasca. Tânărul în vârstă de 30 de ani s-a luptat cu moartea timp de trei zile după ce sâmbătă dimineaţa a fost lovit de un fost luptător tulcean, Marian Păruş, actualmente patron al unei firme de construcţii, Marix SRL.
Păruş fusese chemat ca „forţă de intervenţie“ de către fostul fotbalist de la Oţelul Galaţi, Cosmin Mărginean, după ce acesta se certase cu angajaţii clublui MGM Summer, la care DJ Fofo lucra de mai mulţi ani.


Click pe poze pentru fotogalerie

„ M-au avertizat că şeful Poliţiei, Vasile Şofan, este naşul de botez al copiilor lui Păruş“

George Vladimirov, martor la incident, spune că se simte hărţuit de autorităţi de când s-a întâmplat evenimentul din clubul MGM Summer Club. În aceeaşi zi a fost chemat la sediul Poliţiei pentru a semna un proces verbal în  care apărea o singură declaraţie, cea a lui Marian Păruş. Acesta susţinea că nu a fost chemat la locul scandalului, ci era în trecere pe acolo. Mai mult, acesta ar fi spus că el a încercat să aplaneze conflictul şi că Vlad s-a împiedicat şi a căzut. „Am scris că nu sunt de acord cu cele prezentate în procesul verbal şi am semnat“. La prânz, doi poliţişti au venit la uşa lui şi l-au chemat la sediu pentru a i se  recolta probe biologice. „Eu le-am zis că sunt victimă, de ce să îmi facă mie teste? Ceilalţi nu sunt atinşi, nu le-am făcut nimic. Noi suntem cei atacaţi“, mai spune George.


Citiţi în Adevărul de azi ce spune şeful Poliţiei Tulcea despre relaţia cu Marian Păruş!

CITIŢI ŞI:

Vezi cine este cel care a comandat asasinatul de la Tulcea! "Cosmin s-a golănit la Urziceni"


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările