VIDEO Timișoreanca din finalele X Factor. Diana Hetea este un artist desăvârșit - prezintă lenjerie intimă, este solistă şi cântă la vioară

VIDEO Timișoreanca din finalele X Factor. Diana Hetea este un artist desăvârșit - prezintă lenjerie intimă, este solistă şi cântă la vioară

Diana Hetea a uimit juriul de la X Factor

Timişoreanca Diana Hetea şi-a descoperit dragostea pentru muzică încă de la vârsta de şase ani, datorită părinţilor săi care au considerat că acesta este un domeniu în care fiica lor ar putea excela. Şi aşa a fost.Tânăra este îndrăgostită, în egală măsură, de muzica lui Chopin şi de cea a vedetei internaţionale Mariah Carey.

Ştiri pe aceeaşi temă

La scurt timp după ce a început cursurile de vioară, Diana şi-a dat seama că muzica este acel ceva care o defineşte şi a urmat studiile în acest domeniu, până la absolvirea facultăţii. Arta este o trăsătură care îi defineşte pe toţi membrii familiei sale, tatăl ei fiind pictor-grafician, iar fratele său este pianist. „Cred că moştenesc şi talentul tatălui meu, înclinaţia spre artă, spre tot ceea ce este frumos. Tatăl meu este pictor-grafician şi şi-a pus foarte mult amprenta asupra mea şi a fratelui meu", a spus tânăra.  Talentul se cultivă

În urmă cu câţiva ani şi-a dat seama că mai are o calitate şi, la îndemnul profesorilor săi, a început să cânte. „Nu am cântat de mică. Anumiţi profesori, în special cei de teorie, mi-au spus că am o voce foarte clară, dar nu am fost preocupată de acest aspect până acum câțiva ani, când am hotărât că ar fi momentul să abordez o nouă provocare şi am început să studiez serios, singură.

La numai câteva luni am participat la concursul Megastar şi am ajuns în semifinale", îşi aminteşte Diana. La scurt timp după participarea la concursul mai sus menţionat, timişoreanca a primit invitaţii de participare la emisiuni difuzate pe posturi naţionale. Acestea i-au adus consacrarea, dar Diana nu s-a culcat pe o ureche şi a continuat studiul. 

„Îmi doresc o carieră foarte serioasă, ca şi cântăreaţă profesionistă. Ceea ce mă interesează, în special, este performanţa. Cel mai înalt scop la care visez este să ajung artist internaţional, dar fiecare drum începe cu un pas", mai spune cântăreaţa. 

Pasiunea pentru scenă

Diana Hetea are o dragoste înnăscută pentru scenă. Pe lângă spectacolele de vioară şi voce, a făcut şi modelling la Bucureşti timp de câţiva ani. 
„Am fost şi imaginea unei clinici private de chirurgie plastică din Bucureşti şi model de lenjerie intimă", a dezvăluit aceasta. În ceea ce priveşte planurile de viitor, tânăra şi-a propus să îşi deschidă, în viitorul apropiat, o casă de modă la Timişoara, pentru că designul este o altă pasiune pe care nu vrea să o lase neexploatată. 

„Doresc să-mi deschid un atelier de creaţie pentru că am avut astfel de preocupări încă de când eram mică. Sper să visul meu va deveni realitate cât de curând", a concluzionat Diana.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările