VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din România: „Am dat în cap? Pe cine am omorât?”

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din România: „Am dat în cap? Pe cine am omorât?”

Comuna Chevereşu Mare a avut de Revelion foc de artificii mai scump decât Cluj-Napoca FOTO Arhivă

După ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din România, primarul comunei Chevereşu Mare susţine că nu şi-a dat seama cât de mare e suma, tot ce şi-a dorit fiind un foc de artificii. „Am dat în cap? Am omorât pe cineva?”, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce ziarul „Adevărul” a dezvăluit că o comună din Timiş, Chevereşu Mare, condusă de PSD-istul Marcel Muia, a cheltuit pentru artificiile de Revelion 40.000 de lei, o echipă a postului de televiziune Kanal D s-a deplasat la Chevereşu Mare pentru a sta de vorbă cu primarul şi cu localnicii. Edilul a refuzat să ofere televiziunii un punct de vedere, dar filmat cu camera ascunsă, primarul a spus că a vrut să facă un foc de artificii şi nu a realizat că suma este mare.

„Am zis, domnule avem nevoie de un foc de artificii. Nu mi-am dat seama că o să se ajungă la o asemenea sumă. Am făcut un foc de artificii. Ce, am dat în cap? Pe cine am omorât?”, s-a apărat primarul, potrivit căruia focul de artificii de la Chevereş a ţinut...40 de minute. Prin comparaţie, la Cluj-Napoca, focul de artificii a costat 35.000 de lei, iar la Oradea 7.200 de lei.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările