UPDATE Peste 500 de oameni au ieşit în stradă, la Timişoara, pentru a protesta faţă de legile Justiţiei: „Crăciun fără hoţi”

UPDATE Peste 500 de oameni au ieşit în stradă, la Timişoara, pentru a protesta faţă de legile Justiţiei: „Crăciun fără hoţi”

Protestul de la Timişoara este anunţat în Piaţa Operei FOTO Ştefan Both

Timişorenii sunt chemaţi, duminică, din nou în stradă pentru a protesta faţă de legile Justiţiei. Apelul la mobilizare este făcut pe Facebook, unde organizatorii mitingului invocă şi apelul la decenţă după moartea Regelui Mihai pe care parlamentarii puterii l-au ignorat.

UPDATE: Participanţii la protestul de la Timişoara strigă: „Crăciun fără hoţi”. 

UPDATE: În faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, manifestanţii au ţinut un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai. 

UPDATE: Peste 500 de oameni au ieşit în stradă la Timişoara pentru a protesta faţă de legile Justiţiei. Protestul este organizat în Piaţa Operei, unde concertează la această oră, în cadrul Târgului de Crăciun, trupa Peregrini. Manifestanţii au plecat în marş prin centrul oraşului. 

„Timişoara spune NU Legilor Injustiţiei”. Acesta este sloganul sub care timişorenii sunt chemaţi duminică în stradă pentru un nou protest faţă de Legile Justiţiei. Chiar dacă protestele precedente au fost organizate în Piaţa Libertăţii, locul tradiţional de proteste fiind ocupat de Târgul de Crăciun, protestul de duminică seara este anunţat în Piaţa Operei de la ora 19.00.

„Ne-a ajuns! Săptămâna aceasta a arătat că majoritatea parlamentară nu are nicio limită în dorinţa de a subjuga Justiţia. Nesocotind apelul la decenţă după moartea Regelui Mihai, parlamentarii Puterii au mers înainte cu o incredibilă nesimţire şi sfidare a bunului simţ, pentru a trece prin Parlament pachetul de modificare a Legilor Justiţiei. Strada trebuie să se organizeze din nou şi să se opună abuzurilor incredibile ale Puterii! Duminică, 10 decembrie, de la ora 19:00, suntem din nou în stradă în Piaţa Operei pentru a spune NU Legilor Injustiţiei!”, este apelul făcut pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: