"Leii din Banat" la a cincea victorie consecutivă: BC Timişoara – Energia Rovinari 91-75

Baschet Timisoara

BC Timişoara a obținut a cincea victorie consecutivă, care o menține pe locul secund în clasamentul Diviziei A. Baschetbaliştii de la BC Timişoara au trecut în etapa a VII-a a Diviziei A de Energia Rovinari, cu scorul de 91-75.

Baschetbaliştii de la BC Timişoara au trecut în etapa a VII-a a Diviziei A de Energia Rovinari, cu scorul de 91-75. Victoria s-a conturat mai greu decât o arată scorul. La pauza mare, oltenii conduceau în sala Olimpia, cu 40-37, însă gazdele s-au mobilizat în partea secundă şi şi-au adjudecat victoria. A fost cea de a cincea victorie consecutivă în campionat, care îi meniţie pe “Leii din Banat” pe locul secund în clasament, la un punct în spatele celor de la GaZ Metan Mediaş.
 Cel mai bun marcator al echipei timişorene a fost Bogdan Popescu, cu 23 de puncte, urmat de Achie cu 16 puncte şi Cuic cu 15 puncte.

Pot fi mulțumit cu rezultatul, dar nu și cu modul cum am jucat în prima parte. În partea a doua, am evoluat mult mai bine, agresiv, așa cum trebuia să o facem și în primele două sferturi. De ce nu am făcut-o ? Pentru că am acordat atenție scăzută adversarilor, știind că ei au venit la Timișoara fără doi dintre jucătorii înalți, însă fundașii au marcat des de la trei puncte și ne-au pus probleme. În cele din urmă, am început să jucăm, să ne apărăm agresiv, să fim tot timpul aproape de adversar, așa că am schimbat soarta jocului”, a declarat Predrag Badjnarevici, antrenorul celor de la BC Timişoara.

Următorul meci al celor de la BC Timişoara se va disputa marţi, 8 noiembrie, în Liga Balcanică. Partida cu macedonienii de la Torus Skopje, din sala Olimpia, va începe de la ora 18.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările