Cazare gratuită pentru o doamnă sau domnişoară dispusă să îngrijească o pisică şi un câine: „Căţeluşa e galbenă cu ochii albaştri şi râde toată ziua”

Cazare gratuită pentru o doamnă sau domnişoară dispusă să îngrijească o pisică şi un câine: „Căţeluşa e galbenă cu ochii albaştri şi râde toată ziua”

Femeia care oferă cazare gratuită în schimbul îngrijirii câinelui şi pisicii caută doar o doamnă sau domnişoară singură FOTO Shutterstock

O femeie din Timiş care pleacă la lucru în Germania caută o doamnă sau o domnişoară căreia să îi ofere cazare în schimbul îngrijirii oferite câinelui şi pisicii pe perioada în care proprietara e plecată din ţară. Oferta de cazare este valabilă pe perioadă nedeterminată.

„Ofer cazare gratuită în apartament de bloc, unei doamne sau domnişoare, singure, iubitoare de animale domestice – căţel şi pisică, pe perioadă nedeterminată”, este anunţul unei femei din Lugoj, publicat de www.cetateanul.ro. Femeia pleacă la lucru în Germania şi caută o femeie dispusă să îngrijească de animalele de companie pe care le are.

„O lună voi sta acolo, o lună în ţară, dar şi când sunt în ţară poate să stea cu mine în apartament. Caut o femeie sau o fată singură pentru că spaţiul nu permite ca atunci când sunt în ţară să locuiesc cu o familie”, a declarat lugojeanca. Femeia a mai spus că nu are pretenţii mari de la femeia pe care o va lua în gazdă, dar cere ca animalele să fie hrănite şi căţeluşa pe care a adoptat-o după ce a găsit-o călcată de o maşină şi care „e galbenă cu ochii albaştri şi râde toată ziua”, să fie plimbată o dată – de două ori pe zi şi mângâiată. 

Pentru a fi sigură că apartamentul, care rămâne cu toate lucrurile personale în el, nu este distrus, chiriaşa va fi nevoită să încheie cu proprietara o înţelegere la notar. Termenul până la care femeia mai are timp să găsească chiriaşă este 12 iunie. „Dacă nu voi găsi pe nimeni, voi fi nevoită să duc căţeluşa la adăpostul de câini”, a spus femeia, care poate fi contactată la numărul de telefon: 0728. 699.371.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: