Bona pentru pisici. Soluţie pentru cei care pleacă de acasă şi nu au cu cine lăsa felinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După petrecerea Crăciunului în familie, românii se pregătesc să plece de acasă pentru petrecerea de Revelion. Foarte mulţi au o dilemă înainte să plece, ce fac cu pisica din casă. O soluţie nouă este bona pentru pisici.

De multe ori, proprietarii felinelor sunt nevoiţi să apeleze la ajutorul prietenilor. Un maseur din Timişoara, care îndrăgeşte tare mult pisicile, s-a gândit să le dea o mână de ajutor – se oferă pet-sitter, aşa că nu trebuie să mai duceţi animalele la prieteni sau pensiuni.

“Sunt maseur de profesie, dar am şi trei pisici acasă. Idea a pornit de la propriile mele nevoi. Când plecam de acasă, prima mea grijă a fost: Cu cine las pisicile. Pentru că nu vroiam să nu le las singure. Mă gândeam că şi alţii sunt în această situaţie, că mulţi sunt în căutare de soluţii”, a declarat Florin Chindea. 

De două ori pe zi, bona pentru pisici va da apă şi mâncare animalelor, va curăţa litiera, va aerisi şi se va juca cu felinele. 

“M-am gândit la soluţia de pet-sitting, un fel de babby sitting dar pentru pisici. Am creat şi pagina pe Facebook <Superpisici>, inclusiv să mă prezint oamenilor, să vadă despre ce este vorbă. Soluţia este că atunci când pleacă oamenii, eu mă duc şi am grijă de pisica lor, le dau apă, de mâncare, mă joc cuc ea, curăţ, aerisesc. E altceva faţă de peniunile de pisici. De obicei, pisicile sunt destul de stresate când îşi schimbă mediul lor ambiant”, a afirmat Florin Chindea.

image

Serviciul de pet sitting pentru o zi costă 60 de lei, însă, dacă plecaţi pentru mai multe zile, tariful se negociează.

“Este ceva nou pentru România. Am studiat un pic ce se întâmplă pe afară, pet sittingul este cunoscut, cam la fel ca babby sittingul. Lumea de la noi încă nu a aflat, dar sper să afle prin intermediul meu. Nu vreau să îmi iau rolul de primul care face acest lucru, e posibil să mai fie şi alţii”, a mai spus bona pentru pisici.

Florin Chindea este maseur profesionist. El practică această meserie în viaţa de zi cu zi, tot la domiciliul clientului. 

“Tehnician maseur, aşa se numeşte încadrarea în muncă. Sunt câteva tipuri clasice, masaj de relaxare, anticelulitic, cu pietre calde şi cu miere. Cam astea le abordez. Acum, pe lângă asta o să am grijă şi de pisici”, a mai spus Chindea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite