FOTO VIDEO „Navetistul bănăţean” a îndepărtat însemnele cluburilor Lions şi Rotary de la intrările din oraş

FOTO VIDEO „Navetistul bănăţean” a îndepărtat însemnele cluburilor Lions şi Rotary de la intrările din oraş

Flavius Băican lucrează la începărtarea semnelor Foto: Ştefan Both

Flavius Băican, realizatorul emisiuni „Navetistul bănăţean”, de la Digi24, s-a înarmat cu chei şi s-a dus să dea jos panourile clburilor Lions şi Rotary, de la intrările din Timişoara

„Navetistul bănăţean” s-a supărat că panourile "leilor" şi rotaryenilor au împânzit toate intrările din Timişoara. Ele au fost montate chiar pe indicatoarele care anunţă intrarea în oraş.

„Mă deranjează că toţi fac ce vor pe spaţiul public. Aceste panouri au fost montate fără autorizaţie. Am discutat cu cei de la Primărie şi mi-au spus că am dreptate. Eu le-am dat o mână de ajutor în demontarea lor”, a declarat Flavius Băican.
 
După demontarea primelor panouri de către „Navetist”, care le-a dus în biroul viceprimarului Traian Stoia, reprezentanţii Primăriei au trecut la îndepărtarea tuturor semnelor de la intările în Timişoara.
 
„Aceste cluburi au făcut şi fac lucruri bune pentru Timişoara. Se implică în acţiuni importante pentru comunitate. Dar e adevărat că trebuie să respecte şi ei legea”, a spus Traian Stoia, viceprimarul Timişoarei.

Reacţia membrilor acestor cluburi nu a întârziat să apară. Ioan Coriolan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul, care face parte din Clubul Lions, a fost destul de vehementă.
 
„Dacă aceste însemne s-au făcut fără autorizaţie este grav, Dacă s-au făcut la înţelegere cu cineva din primărie este nedrept. Rotary şi Lions sunt cluburi care aduc comunităţii locale cel puţin un sfert de milionde euro pe an, din donaţii şi munca unor artişti. De iniţiativele lor beneficiază spitale, bătrânii, şcolile, copiii. Timişoara ar trebui să se mândrească cu cele opt cluburi de acest gen. Sunt cele mai active organizaţii non-guvernamentale”, a declarat Ioan Coriolan Gârboni.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările