Afganul care a ucis un conaţional la Timişoara a reuşit să fugă din ţară. Este dat în urmărire internaţională

Afganul care a ucis un conaţional la Timişoara a reuşit să fugă din ţară. Este dat în urmărire internaţională

Afganul suspectat de crima de la Timişoara

Afganul care a ucis cu sânge rece un conaţional de-al său, la Timişoara, nu a putut fi prins de poliţiştii români. Acesta a reuşit chiar să fugă din ţară.

Migrantul din Afganistan care a ucis un conaţional de-al său şi a rănit un altul după o altercaţie la Timişoara a fuguit din România. Anunţul a fost făcut de Lucian Bode, ministrul de Interne, în Parlament, unde a fost chmat să dea explicaţie desepre cele întâmplate. Bode a spus că principalul suspect din dosarul crimei petrecute în zona Gării de Nord reuşit să fugă din ţară.
 
“Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare pentru cel pe care noi îl considerăm pe baza tuturor datelor vinovat de crima de la Timişoara. El este dat în urmărire naţională şi internaţională. Ştim identitatea lui, cunoaştem absolut toate datele despre el, cum a ajuns în România. El a plecat din România şi este în vizorul autorităţilor române şi a partenerilor europeni pentru a fi reţinut”, a declarat Bode în cadrul audierilor din parlament.
 
Vă reamintim, într-o încăierare dintre două grupuri de afgani din Timişoara, un tânăr a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital.
 
Din imaginile surprinse de o camere de supraveghere, se vede cum o persoană cu glugă pe cap se repede spre unul dintre victime şi îl loveşte cu cuţitul. Atacatorul îl loveşte cu cuţitul şi pe un al doilea conaţional. Apoi, cei doi reuşesc să fugă printre blocuri. Din cauza rănilor, cei doi s-au prăbuşit în apropiere de gară. Unul dintre afgani a decedat, iar celalată este în stare gravă la spital. 

Citeşte şi:

Suspecţi în cazul crimei dintre afgani, reţinuţi de poliţişti. Migranţii erau cazaţi la pensiune din Timişoara

Criza migranţilor din Timişoara. Primarul, după uciderea unui afgan, în plină stradă: „Cauzele nu mai pot fi ignorate”

Momentul în care un afgan este ucis, iar altul grav rănit, la Timişoara VIDEO

Un migrant afgan a fost omorât şi altul a fost grav rănit, la Timişoara. Victimele, atacate de alţi migranţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările