Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va beneficia de plafonarea tarifelor la gaze şi energie electrică

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va beneficia de plafonarea tarifelor la gaze şi energie electrică

Spitalul din Târgu Jiu va beneficia de plafonarea facturilor la energie şi gaz           Foto: SJU Târgu Jiu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu va beneficia de plafonarea tarifelor la gaze şi energie electrică, începând cu luna decembrie 2021.

Reprezentanţii  Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au transmis către furnizorul de energie electrică şi gaze naturale cereri de plafonare a tarifelor în baza prevederilor Legii nr. 259/2021 pentru aprobarea OUG nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică şi gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022.

Plafonarea tarifelor se va aplica începând cu 1 decembrie 2021

„Din discuţiile purtate cu furnizorul, a reieşit că plafonarea tarifelor se va aplica începând cu 1 decembrie 2021, iar în cazul în care au fost emise deja facturile aferente consumului lunii decembrie 2021, ele vor fi stornate şi refăcute. Menţionăm că tarifele calculate pentru consumul lunii noiembrie 2021 nu au avut nevoie de plafonare, fiind sub ceea ce prevede legislaţia în vigoare faţă de tarife“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Vă recomandăm să citiţi şi 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările