Psihologicul, primul hop pentru gorjenii care vor să devină poliţişti

Psihologicul, primul hop pentru gorjenii care vor să devină poliţişti

Candidatii au fost declaraţi respinşi la vizita medicală

Examinarea psihologică a celor 230 de tineri înscrişi până astăzi pentru admiterea la învăţământul universitar şi pentru şcolile de agenţi de poliţie din ţară va începe de mâine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Examenul psihologic va fi susţinut în perioada 31 mai – 3 iunie, la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, atât de cei care au optat pentru Facultatea de Poliţie din cadrul Academiei Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, cât şi de cei care au ales Şcolile de Agenţi de la Câmpina şi Cluj-Napoca. „Marţi şi miercuri, începând cu ora 09.00 vor fi testaţi candidaţii înscrişi la Academia de Poliţie, iar joi, la aceeaşi oră, cei de la şcolile de agenţi. În ultima zi, vineri, la ora 09.00, vor fi examinaţi cei care se vor înscrie pentru Academia de Poliţie în această săptămână”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţie Gorj.

Tinerii trebuie să se prezinte mâine cu buletinul şi un pix cu pastă de  culoare albastră.  Listele cu candidaţii programaţi pentru examinarea psihologică din această perioadă sunt afişate la sediul Inspectoratului de Poliţie Gorj, dar şi pe site-ul unităţii, la adresa  gj.politiaromana.ro, secţiunea Carieră – Admitere Şcoli.

Ultima zi de în care se mai primesc dosare pentru înscrierea la învăţământul universitar este 2 iunie, iar pentru şcolile postliceale este 1 iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările