Pisică căţărată de două nopţi în copac, dată jos de pompieri

Pisică căţărată de două nopţi în copac, dată jos de pompieri

Pisica a fost salvată de pompieri Sursa martor

Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au intervenit luni, 29 noiembrie, într-un cartier din municipiul Târgu Jiu, pentru a salva o pisică bolnavă dintr-un copac în care se urcase în urmă cu două nopţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proprietara pisicii a încercat în zadar să o dea jos. Femeia a apela la toate prietenele iubitoare de animale, care s-au mobilizat pe reţelele de socializare. Pisica se afla în copac de două nopţi. 
 
„A fugit din locuinţă şi s-a urcat în copac. Era bolnavă şi se afla sub tratament. Este foarte flămândă, pentru că de două zile nu a mâncat nimnic. Nu a mai putut să coboare. 
 
Acţiunea de salvare a avut loc în cartierul Minerilor, din municipiul Târgu Jiu. 
 
„Stăpâna pisicuţei este colegă de serviciu cu mine. Lucrăm amândouă la spital. Ea a trebuit să se ducă la servciu şi am încerct eu să o ajut. Am sunat la ISU Gorj şi i-am rugat să vină şi să salveze pisicuţa. Am insistat şi le-am spus că voi suna în continuare pentru că trebuie salvată. Până la urmă au venit cu o scară şi au reuşit să o dea jos“, a povestit Carmen. 
    
Sursa martor

Vă recomandăm să citiţi şi 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările