Maestru român de arte marţiale, arestat în Anglia pentru dublă omucidere

Maestru român de arte marţiale, arestat în Anglia pentru dublă omucidere

Doi români au fost arestaţi în Anglia pentru o dublă crimă Sursa: John Myers / bristolpost.co.uk

Doi români au fost arestaţi în Anglia, sub acuzaţia de dublă omucidere. Unul dintre ei este maestrul de unifight, fiind unul dintre primii sportivi români care au avut perfomanţe la nivel internaţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iacob Bebe Cherş (45 de ani), maestru de arte marţiale din Gorj, care a pregătit mai mulţi tineri care au ajuns campioni la unifight, a fost arestat de poliţia din Bristol, Anglia, sub acuzaţia de omor. Alături de el a fost arestat Ionuţ-Valentin Boboc, în vârstă de 21 de ani. 

Presa engleză a relatat pe larg despre acest caz. Cei doi au fost duşi în faţa Curţii Magistraţilor din Bristol, sub acuzaţia că l-au ucis pe Fahad Hossain Pramanik şi un al doilea bărbat, rămas neidentificat.

Cadavrele acestora au fost găsite în urmă cu o săptămănă într-o casă, după ce locatarii au semnalat că în imobil se simte un miros ciudat. 
 

Au fost examinate imaginile de pe camerele de supraveghere

 
Conform presei engleze, cei doi suspecţi au fost audiaţi separat şi au avut la dispoziţie traducători. 

La începutul investigaţiei, un ofiţer din cadrul Poliţiei oraşului Bristol a declarat că cercetările se vor face într-un mod rapid şi că se efetuează cercetări pentru a se afla cum au murit: „Este o investigaţie rapidă, iar preocuparea nostră este să aflăm cum şi de ce au murit aceşti doi bărbaţi. Procesul formal de identificare este în curs, dar credem că una dintre victime este un om local. Prioritatea noastră va fi să informăm mai întâi rudele înainte de a furniza orice alte detalii despre oricare dintre victime“
 
Oamenii legii au examinat imagini surprinse de camerele de supraveghere video şi au audiat mulţi martori. 
 
Vă mai recomandăm să citiţi 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările