Ce măsuri au fost luate împotriva şefilor de la cariera Roşiuţa, care l-au pontat fictiv pe lăcătuşul mecanic proxenet

Ce măsuri au fost luate împotriva şefilor de la cariera Roşiuţa, care l-au pontat fictiv pe lăcătuşul mecanic proxenet

Aristică Bejinaru se află în arest, fiind acuzat de proxenetism

Un singur salariat s-a ales cu desfacerea contractului de muncă, iar altul s-a ales cu reducerea salariului pe trei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a aprobat măsurile propuse de  comisia de cercetare disciplinară prealabilă, în urma scandalului lăcătuşului mecanic proxenet, arestat de procurorii DIICOT. Aristică Bejinaru era pontat la serviciu în timp ce era plecat pe litoral sau se ocupa de reţeaua de prostituate pe care o conducea.
Constantin Cojocaru, conducător formaţie de lucru UMC Roşiuţa, va avea contractul individual de muncă desfăcut, pe motive disciplinare. Mihai Caragea, inginer şef la UMC Roşiuţa, va avea salariul redus cu 10 la sută pe o perioadă de trei luni.

Mihaela Florentina Arbănaş, economist la Compartimentul de Resurse Umane  la UMC Roşiuţa, se va alege cu un avertisment.

Patru salariaţi vor fi cercetaţi în continuare

„Constatarea tardivităţii aplicării unei sancţiuni disciplinare, în conformitate cu art. 252 alin.1 din Codul Muncii, pentru salariaţii  Gheorghescu Florentin Nicu, Raicu Nicolae şi Haiducescu Eleodor Ion. Continuarea cercetării disciplinare pentru stabilirea tuturor situaţiilor de încălcare a normelor legale, a regulamentelor şi a dispoziţiilor interne, în vederea aplicării unei sancţiuni disciplinare în raport cu gravitatea faptelor săvârşite pentru salariaţii Ghica Ion, Stelescu Nicolae,  Ardeiu Răzvan Remus şi Popescu Emil Claudiu“, se arată într-un comunicat al CEO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările