Vineri, bursa generală a locurilor de muncă, la Târgovişte

Vineri, bursa generală a locurilor de muncă, la Târgovişte

Persoanele interesate să lucreze în străinătate, se pot adresa consilierului Eures, care prezintă oferta din Uniunea Europenă de 323 locuri de muncă vacante

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, organizează vineri 25 aprilie 2014, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat la nivel naţional, iar în Dâmboviţa se va desfăşoara  în municipiul Târgovişte la Clubul Studenţilor începând cu ora 10.

 
Activitatea de identificare a locurilor de muncă vacante se află în plină desfăşurare, până la acestă dată fiind transmise peste 450 de invitaţii societăţilor comerciale din judeţ.
         
Deocamdată, au  confirmat participarea 33 de agenţi economici, cu o  ofertă de 273 de locuri de muncă, care se adresează persoanelor cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare.
          
Dintre acestea menţionăm:
 
-inginer mecanic ;
-consilier vânzări;
-director vânzări ;
-reprezentant vânzări ;
-casier ;
-agent vânzări ;
-lucrător comercial ;
-mecanic auto ;
-bucatar ;
-ospătar ;
-sudor ;
-electrician ;
-muncitori necalificaţi
         
Persoanele interesate să lucreze în străinătate, se pot adresa consilierului Eures, care prezintă oferta din Uniunea Europenă de 323 locuri de muncă vacante.
        
Până la această dată, 131 de persoane s-au angajat prin Bursa Primăverii din data de 21 martie 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: