Tânăr căutat de Poliţie, găsit spânzurat într-o pădure. Îşi anunţase soţia printr-un SMS cu privire la asta

Tânăr căutat de Poliţie, găsit spânzurat într-o pădure. Îşi anunţase soţia printr-un SMS cu privire la asta

Cadavrul a fost ridicat de ISU FOTO ISU

Alexandru Marian, tânărul de 34 de ani, din comuna dâmboviţeană Ludeşti, care ameninţase că îşi ia viaţa după ce s-a certat cu soţia, a fost găsit spânzurat într-o pădure din localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost căutat timp de două zile de poliţişti şi localnici după ce a plecat de acasă în urma unui conflict cu concubina sa. El a luat o funie de acasă şi a spus că se spânzura în pădure. Familia sa, care a mai pierdut un fiu anul trecut, este distrusă.
 
De trei ani de când el şi concubina sa au dat naştere unei fetiţe, relaţia lor a început să scârţâie. Alexandru, tot mai gelos, s-a dus la femeie la magazinul unde lucrează ca vânzătoare, a strâns-o de gât şi a ameninţat-o. Apoi a mers acasă, a luat o funie şi a plecat înspre pădure, spunând că se spânzură. I-a dat mesaj femeii spunându-i să aibă grijă de fetiţa lor, pentru că el vrea să încheie socotelile cu viaţa.
 
Trupul bărbatului a fost găsit la 3 kilometri de casă, într-o râpă, într-o direcţie opusă faţă de cea în care martorul care l-a văzut mergând.
 
Mama sa dă vina pe concubină pentru situaţia în care a ajuns bărbatul.
 
„I-a dat mesaj şi i-a spus că pleacă să se spânzure. Concubina m-a sunat pe mine să îmi spună că pleacă să se spânzure. <Din cauza ta, nenorocito>, i-am spus că a fugit de acasă. Mi l-a nenorocit. Nu îl lăsa să se ducă să vorbească nici măcar cu un vecin. Dacă venea de la serviciu să bea o bere, nu avea voie, începea balamucul. Celălalt băiat al nostru s-a dus de acum un an şi dacă îl pierd şi pe ăsta, nu mai am de ce să mai trăiesc”, spune mama tânărului fugit de acasă (foto jos).
 
Mama tânărului fugit de acasă. Foto C.S. 
 
Vecinii spun că Alexandru era un băiat cuminte, muncea şi îşi vedea de treburile sale.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările