Inginerii sau experţii IT din Dâmboviţa se pot angaja la Braşov, la târgul "BESTEngineer"

Inginerii sau experţii IT din Dâmboviţa se pot angaja la Braşov, la târgul

A treia ediţie a târgului de joburi se va desfăşura vineri, 17 octombrie, şi sâmbătă, 18 octombrie, la International Trade Center din Braşov

Experţii în IT şi inginerii din judeţul Dâmboviţa care se află la început de carieră, sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc noi oportunităţi pot alege din peste 300 de joburi, care sunt oferite la târgul BESTEngineer care va avea loc la Braşov, unde vor fi prezenţi unii dintre cei mai mari angajatori din ţară.

A treia ediţie a târgului de joburi se va desfăşura vineri, 17 octombrie, şi sâmbătă, 18 octombrie, la International Trade Center din Braşov.
 
 
Companiile prezente aşteaptă să intervieveze ingineri specializaţi în domeniile mecanic, electric, chimic, construcţii civile, calitate sau petrolier cât şi experţi în IT software şi hardware.
 
Printre angajatori se vor afla Continental Corporation, Premium Aerotec, Hutchinson România, Autoliv România, Draexlmaier România, Benchmark Electronics, ATOS IT Solution, Brunel, companie olandeză specializată în recrutarea de personal din domeniul ingineriei şi IT, Cameron etc.
 
„Este a treia ediţie la care participăm, aici, în Braşov şi ca de fiecare dată venim entuziaşti pentru a susţine eforturile candidaţilor în găsirea unui loc de muncă. Cu o echipă de peste 13.000 de oameni la nivel naţional, suntem în continuă creştere şi căutăm colegi noi care să ni se alăture la fabrica din Ghimbav. Cele mai multe posturi deschise pe care le avem sunt în zona de producţie. Căutăm oameni cu profil tehnic atât pentru centrul de cercetare şi dezvoltare cât şi pentru fabrică. Noi oferim candidatilor un loc unde pot să se dezvolte personal şi să îşi valorifice potenţialul”, a declarat Alina-Maria State, Communication Specialist, Continental Corporation.
 
Până în prezent s-au desfăşurat 14 ediţii BESTEngineer în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov, Piteşti şi Sibiu, la care au participat peste 100 de companii.
 
BESTEngineer este singurul eveniment dedicat în totalitate specialiştilor din domeniul ingineriei şi experţilor IT. 
 
Pe tot parcursul târgului, intrarea este liberă iar cei interesaţi vor putea discuta chiar cu reprezentanţii departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: