Doi veri s-au tăiat cu ce au apucat, într-un bar din Potlogi: „M-a lovit, l-am lovit şi eu, m-ai înţeles?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal sângeros în Potlogi, jud. Dâmboviţa, acolo unde un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în gât de un amic de pahar, în vârstă de 23 de ani. Cei doi sunt şi rude, iar totul ar fi pornit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi de localnici despre scandalul iscat la fostul cămin cultural din satul Pitaru, unde în prezent funcţionează o sală de jocuri de noroc, un bar.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în urma unui conflict spontan si pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din Româneşti, ar fi lovit un bărbat de 42 de ani, cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona gâtului. Atât victima, cât şi agresorul, au declaraţii contradictorii şi dau vina unu pe celălalt.

Imagine indisponibilă

”E vorba de un văr de-al mamei mele, m-am luat cu el. M-a lovit, l-am lovit şi eu, m-ai înţeles? De la el a pornit scandalul, de la băutură. Mi-a dat cu pumnul în nară, a strigat la mine să mă taie, m-a tăiat cu paharul. Şi i-am făcut şi eu vânt şi a căzut pe mese. Atât. A venti cu paharul la mine. De câte ori bea e ru, ia cuţit şi pahar şi face la oameni la gură aşa, la intimidare”, a spus tânărul de 23 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

„ Mi-a spus ceva, eu l-am evitat, m-am întors cu spatele. Pe om îl ştie lumea că poartă cuţit, vorbeşte urât. M-am întors cu spatele, m-a tăiat la ochi, sunt cusut peste tot, m-a trântit jos, mi-a luat ceasul automat. Am rămas inconştient. M-a luat salvarea, m-a dus, nu mai ştiam nimic de mine. Cu cuţitul m-a tăiat”, a povestit victima de pe patul de spital.

Imagine indisponibilă

Victima este în stare stabilă, iar medicii spun că dacă ar fi fost mai adâncă, lovitura i-ar fi fost fatală. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite