Chindia Târgovişte, remiză cu Petrolul Ploieşti

Chindia Târgovişte, remiză cu Petrolul Ploieşti

Chindia a terminat la egalitate, 0-0, partida amicală disputată, sâmbătă, pe stadionul Metrom (Braşov) în compania fostei colege din Liga a II-a Petrolul Ploieşti.

 
Prima repriză a fost la discreţia elevilor lui Viorel Moldovan, care au ratat bune şanse de gol, prin Yameogo, L. Mihai, Neicuţescu sau Florea. 
 
În partea a doua, jocul a stat sub semnul echilibrului. Viorel Moldovan a folosit o formulă cu Aioani - Şandru, Mitrovic, Dudea, Dumitraşcu - Neguţ, L. Mihai, Novac, Yameogo - Neicuţescu, Florea (90 Atănase). 11-le de start al Petrolului: Lungu - Bărbăoianu, Walace, Cioinac, Ţicu - Mihăescu - Saim Tudor, Bratu, Marinescu, Ştefănescu - Arnăutu. 
 
Târgoviştenii vor susţine marţi un nou meci de verificare, cu Rapid Bucureşti, pe stadionul Carpaţi, tot de la ora 18.00, urmând ca vineri să încheie cantonamentul centralizat cu un joc amical cu FC Argeş, la Piteşti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările