Un camion încărcat cu „pastile” pentru aprins focul a ars ca o torţă în faţa Judecătoriei Fălticeni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:ISU Suceava
FOTO:ISU Suceava

Maşina încărcată cu „pastile” pentru foc a fost distrusă de un incendiu, joi dimineaţă, în zona centrală a municipiului Fălticeni, din judeţul Suceava. Camionul era în trafic pe bulevardul principal al oraşului, iar flăcările au izbucnit în zona remorcii.

Un camion încărcat cu pastile pentru foc a fost cuprinsă de un incendiu, joi dimineaţă, în municipiul Fălticeni din judeţul Suceava. Maşina a ars în faţa Judecătoriei. 

Autovehiculul se afla în trafic, în zona centrală a oraşului, la intersecţia străzilor Sucevei, bulevardul Revoluţiei şi 13 Decembrie.

Incendiul a fost sesizat la 112 la ora 10.20, iar pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni au intervenit cu un autoturism de serviciu şi două autospeciale de stingere cu apa şi spumă. 

Flăcările au fost stinse în scurt timp de pompieri, dar militarii nu au putut să facă nimic pentru a salva maşina. Flăcările au afectat cabina autoutilitarei, spaţiul de depozitare şi pastilele pentru aprinderea focului transportate în remorcă. 

Marfa estimată la o valoare de şase mii de lei era transportată la un depozit din judeţul Neamţ. Din primele informaţii se pare că focul a izbucnit în partea din spate şi s-a extins rapid la întregul autovehicul. 

Un alt autoturism aflat în apropierea camionetei a suferit uşoare avarii din cauza focului. Pe durata intervenţiei pompierilor, traficul rutier a fost blocat în zonă şi a fost deviat pe rute alternative. Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii militari.

VĂ MAI RECOMANDĂM ŞI:

FOTO VIDEO Crima de la coafor. Alexandra, condusă pe ultimul drum de sute de persoane. Tatăl fetei: „Toată Poliţia Titu ar trebui desfiinţată“

VIDEO Crima de la coafor. Militarul şi-a premeditat fapta: s-a dus după iubita lui înarmat cu un cuţit şi băut. „Avea mai multe aventuri“

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite