Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a violat fiica minoră timp de 11 ani. Acesta a încercat să-şi abuzeze şi o altă fiică, în vârstă de 4 ani

Un bărbat a fost
arestat preventiv după ce şi-a violat fiica minoră timp de 11 ani.
Acesta a încercat să-şi abuzeze şi o altă fiică, în vârstă de 4 ani

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a violat fiica timp de 11 ani de zile. FOTO Adevărul

Ion Valeruţ Blîndu a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată. Acesta şi-a abuzat sexual timp de 11 ani una dintre fiice. Abuzurile au început de când copila avea vârsta de 7 ani. Blîndu ar fi încercat să-şi violeze şi o altă fiică, în vârstă de 4 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a inculpatului Ion Valeruţ Blîndu, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol în formă continuată din care o tentativă la infracţiunea de viol în formă continuată şi o infracţiune de viol în formă continuată.

Din probele administrate la dosar, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că inculpatul a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale prin constrângere, cu fiica sa minoră, începând cu vârsta de 7 ani şi până la împlinirea vârstei de 18 ani a acesteia şi a încercat să întreţină, în mod repetat, raporturi sexuale prin constrângere, cu o altă fiică minoră, începând cu vârsta de 4 – 5 ani a acesteia şi până în luna aprilie a anului 2016.

La data de 6 decembrie 2017, magistraţii din cadrul Judecătoriei Suceava au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului Valeruţ Ion Blîndu pentru o durată de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Alte ştiri pe această temă:

O adolescentă de 15 ani acuză că a fost violată de doi prieteni. Victima a încercat să se sinucidă de ruşine

Doi fraţi români, condamnaţi la 12 ani de închisoare pentru viol în Marea Britanie

Distrus de coşmaruri, un criminal din Vaslui s-a predat la patru luni după ce a violat şi a ucis o bătrână

citeste totul despre: