Doi profesori de la un liceu din Suceava, depistaţi cu COVID. Cum va fi afectată festivitatea de deschidere a anului şcolar

Doi
profesori de la un liceu din Suceava, depistaţi cu COVID. Cum va fi
afectată festivitatea de deschidere a anului şcolar

FOTO: Shutterstock

Doi profesori de la prestigiosul Colegiu Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi, judeţul Suceava, au fost depistaţi cu SARS-CoV-2, cu doar câteva zile înainte de debutul anului şcolar. Ei trebuie să stea în izolare 14 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Directorul Colegiului „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi, prof. dr. Adrian-Nicolae Puiu, a declarat presei locale că a cerut Direcţiei de Sănătate Publică Suceava să facă o anchetă epidemiologică, după ce doi profesori ai şcolii au fost depistaţi cu COVID-19.

Ancheta ar fi fost programată pentru vineri, 10 septembrie, iar în funcţie de rezultatul acesteia, Consiliul de administraţie al Colegiului va decide cum se va desfăşura prima săptămână a noului an şcolar. Mai exact, dacă orele vor fi online sau faţă în faţă. 

Cât priveşte festivitatea de deschidere a anului şcolar, care ar trebui să aibă loc pe 13 septembrie, conducerea Colegiului a propus să se să se facă diferenţiat: clasele X-XII - online, clasele a IX-a şi a V-a, fizic, în clasă, doar cu diriginţii, pentru a se evita aglomeraţia.

Vă mai recomandăm şi: 

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările