Cazul ciudat al hoţului sucevean împuşcat în cap în Ucraina: nimeni nu cunoaşte circumstanţele în care s-a petrecut incidentul

Cazul ciudat al hoţului
sucevean împuşcat în cap în Ucraina: nimeni nu cunoaşte circumstanţele în care s-a petrecut incidentul

Un sucevean de 19 ani a fost împuşcat în cap în timp ce se afla la furat. FOTO Adevărul

În urmă cu o săptămână, Gavril Gabor, în vârstă de 19 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, a fost împuşcat în cap, în timpul unui furt comis în regiunea Cernăuţi. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă până în Vama Siret, iar de acolo a fost transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj. Autorităţile sucevene nu cunosc circumstanţele în care tânărul a fost împuşcat.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr de 19 ani, domiciliat în judeţul Suceava, a fost împuşcat în regiunea Cernăuţi chiar de poliţiştii ucraineni, după ce ar fi fost prins la furat. Acest eveniment este învăluit de mister, deoarece nu au fost oferite prea multe informaţii. Cert este că suceveanul Gavril Gabor a ajuns în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca, fiind transportat cu un elicopter SMURD chiar din Vama Siret.

Autorităţile locale din judeţul Suceava nu au putut să ofere prea multe detalii cu privire la acest incident, preferând să aleagă să nu dea nici un fel de informaţii despre modul cum Gavril Gabor a fost împuşcat în cap.

„Decizia privind transportul tânărului din Ucraina în România şi mai departe spre un spital din Ardeal a fost luată la nivelul conducerii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI”, a precizat generalul de brigadă Ioan Burlui, şeful ISU Suceava. Acesta a mai precizat că, din pricina faptului că solicitarea a venit de la structurile superioare ale Ministerului Afacerilor Interne, nu s-a pus problema analizării circumstanţelor în care s-a făcut preluarea.

Nici cei de la Poliţia de Frontieră Suceava nu au putut oferi detalii despre modul în care Gavril Gabor a fost împuşcat în cap şi transferat din Ucraina la o clinică din Cluj Napoca.

„Cum incidentul s-a produs pe teritoriul statului vecin, nu vă putem ajuta cu informaţii legate despre acest eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisarul şef Ilie Poroch Seriţan.

Gavril Gabor, un sucevean în vârstă de 19 ani, a ajuns în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca, după ce a fost împuşcat în cap, la Cernăuţi. Incidentul s-a petrecut la data de 30 septembrie 2016, după ora 20.00. Tânărul a fost adus de o ambulanţă până în Vama Siret, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD Suceava. Acesta a fost dus în Siret şi de acolo luat de un elicopter SMURD, care l-a transportat de urgenţă la Cluj-Napoca cu grave leziuni cranio - cerebrale.

La momentul când a fost preluat de medicii români, tânărul avea glontele în cap. El a fost operat de urgenţă, însă starea lui nu era una stabilă. Din primele informaţii, se pare că suceveanul ar fi fost împuşcat în cap chiar de poliţişti, după ce ar fi fost prins la furat împreună cu un alt individ.

Alte ştiri pe această temă:

Răfuială interlopă într-o localitate din judeţul Galaţi. Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat în plină stradă

Tragedie la Cernavodă. Un poliţist de la Poliţia Transporturi s-a împuşcat în cap

Un ofiţer s-a sinucis la Unitatea de Vânători de Munte din Predeal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările