Apel umanitar pentru poliţistul din Timiş care a fost ucis de un tâlhar: „Pentru băieţii lui Cristian, cuvântul «tată» este doar o amintire dureroasă“

Apel
umanitar pentru poliţistul din Timiş care a fost ucis de un tâlhar: „Pentru
băieţii lui Cristian, cuvântul «tată» este doar o amintire
dureroasă“

Cristian Amariei, poliţistul ucis în misiune. FOTO: Facebook/Bogdan Bănică

Colegii poliţistului ucis la Timiş au lansat o campanie umanitară pentru sprijinirea financiară a familiei. Cristian Amariei era căsătorit şi avea doi băieţi de 14 şi 16 ani. Colegii săi fac un apel la cei care pot să ajute să doneze bani într-un cont deschis pe numele soţiei poliţistului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vicepreşedintele SNPR DECUS, criminalistul Bogdan Bănică, a declarat că angajaţii Inspectoratului judeţean de Poliţie Suceava strâng bani pentru a sprijini financiar familia poliţistului din Timş, care a fost împuşcat mortal, duminică, 2 iunie, de un tâlhar fugar. „Avem o cutie în instituţie în care se pot dona bani”, a spus Bănică.

Totodată, criminalistul a anunaţat pe contul său de Facebook că a fost deschis un cont pe numele soţiei poliţistului decedat, pentru cei care vor să facă donaţii.

"Am suferit o grea pierdere prin moartea poliţistului #CristianAmariei, dar aceasta nu se va putea compara niciodată cu ce au pierdut cei doi copii, tatăl şi Lucica, soţul. Nouă, poliţiştilor, când ne va fi greu, poate vom găsi alinare, ei nu mai au de unde. Pentru băieţii lui Cristian, cuvântul tată este doar o amintire dureroasă. Nu putem să-l aducem înapoi, dar hai să încercăm să le uşurăm existenţa.Vor urma multe cheltuieli pentru familia îndurerată şi credem, că împreună putem, mână de la mână şi leu cu leu, să-i ajutăm pe toţi trei, că la vârsta asta, nimeni nu e pregătit pentru trecerea dincolo. Onorurile au trecut, sirenele au tăcut, hai să rămânem oameni”, se arată în postarea publicată de Bogdan Bănică.

Poliţistii transmit că orice bănuţ e binevenit şi poate fi depus pe numele soţiei, Amariei Lucica Paraschiva la BRD BANK - RO46BRDE360SV29273423600.

Cristian Amariei, un poliţist de 44 de ani din Timiş, a murit, duminică, după ce a fost împuşcat în timpul unei misiuni de prindere a unui urmărit internaţional. Echipa din care făcea parte poliţistul ucis îl urmărea pe fugarul Marcel Ionel Lepa. Ucigaşul a fost prins două zile mai târziu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: