Şmecher cu BMW X6 nenoroceşte pe trecerea de pietoni. O femeie care se întorcea de la muncă, proiectată zece metri prin aer de bolidul în plină viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolidul BMW X6 imediat după producerea accidentului FOTO Obiectiv de Suceava
Bolidul BMW X6 imediat după producerea accidentului FOTO Obiectiv de Suceava

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc, miercuri seară, în zona centrală a municipiului Suceava, pe principala arteră de circulaţie din oraş. Un şmecher cu BMW a nenorocit o femeie pe zebră.

O femeie în vârstă de 50 de ani a ajuns la spital în stare gravă în cursul serii de miercuri, 14 ianuarie, după ce a fost lovită violent pe trecerea de pietoni şi proiectată prin aer la o distanţă de peste 10 metri. 

Vinovat de accident a fost şoferul unui autoturism BMW X6, în vârstă de 26 de ani, din localitatea suceaveană Bivolărie - Vicovu de Sus.

Acesta circula pe strada Calea Unirii cu viteză excesivă şi n-a mai putut frâna în momentul în care femeia a apărut pe trecerea de pietoni, în dreptul Colegiului Tehnic „Petru Muşat“. 

De altfel, victima lucra ca femeie de serviciu la instituţia de învăţământ şi se întorcea acasă seara, în jurul orei 20.00.

beniamin reut

Impactul violent a făcut ca, la o primă investigaţie, medicii să constate traumatism cranian grav, hemoragie internă, suspiciuni de fractură de splină şi de bazin. Femeia era însă conştientă când a ajuns la spital.

Şmecherul cu BMW, pe nume Beniamin Răuţ, nu a consumat alcool, după cum a reieşit după etilotestul efectuat la faţa locului.

Femeia a fost lovită când mai avea doar doi paşi până la trotuar. Şoferul susţine că a încercat să evite o maşină din faţa sa, care frânase, şi a tras de volan, spre prima bandă, fără a mai putea opri la timp.

Poliţiştii au refăcut traseul întregului accident şi au început urmărirea penală pe numele lui Beniamin Răuţ (foto dreapta - Monitorul de Suceava) pentru vătămare corporală din culpă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite