RAJA Constanţa: Locuitorii din comuna Dridu-Snagov rămân fără apă

RAJA Constanţa: Locuitorii din comuna Dridu-Snagov rămân fără apă

Fără apă la robinet pe 15 iunie în localitatea Dridu-Snagov FOTO Adevărul

Din cauza unor lucrări de modernizare, reparaţii şi întreţinere a instalaţiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marţi, 15 iunie, în intervalul orar 09.00-17.00, alimentarea cu energie electrică în localitatea Dridu-Snagov. Astfel nici staţia de pompare a apei nu va funcţiona.

Ştiri pe aceeaşi temă

" Fără curent, staţia de pompare ce deserveşte localitatea Dridu-Snagov nu va putea funcţiona, iar abonaţii deserviţi vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menţionat. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA Constanţa vor porni staţia de pompare şi vor relua alimentarea cu apă.

 Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Dridu-Snagov să-şi asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", au anunşat reprezentanţii companiei de apă.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările