Poliţia a luat cu asalt oraşul Căzăneşti. 88 de persoane au fost amprentate

Poliţia a luat cu asalt oraşul Căzăneşti. 88 de persoane au fost amprentate

Razie la Căzăneşti FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţia a luat ieri cu asalt oraşul Căzăneşti. 88 de persoane amprentate, 126 de autoturisme controlate, 61 de sancţiuni contravenţionale aplicate şi 500 de kilograme de deşeuri feroase confiscate, acesta esste bilanţul unei ample acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 18 iunie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, 120 de poliţişti din Ialomiţa şi Constanţa, însoţiţi de câini de serviciu, au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza oraşului Căzăneşti, în vederea prevenirii infracţionalităţii stradale. Au fost controlate în trafic 126 de autovehicule şi legitimate peste 150 de persoane.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat cu două laboratoare mobile, în cadrul acţiunii fiind amprentate şi fotografiate 88 de persoane cu domiciliul în oraşul Căzăneşti De asemenea, au fost aplicate 61 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reţinute 5 permise de conducere şi retras 1 certificat de înmatriculare.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite. 
 
Trei societăţi comerciale au fost sancţionate pentru nerespectarea prevederilor legale, fiind confiscate produse alimentare şi 500 de kilograme de deşeuri feroase,  valoarea bunurilor ridicate fiind de 686 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările